Jdi na obsah Jdi na menu
 


Schůze rozšířeného výboru 12.9.2015

23. 5. 2017

skenovani0038---kopie.jpg

 

Schůze rozšířeného výboru 12.9.2015

v Kolíně-Štítarech.

  1. Po zahájení schůze a volbě návrhové komise řídil schůzi J. Hrubý.
  2. Jednatel J. Maček, hovořil zejména o seznamech členů, které byly revidovány na svazu. Lze říci, že mezi námi byli asi 3 přátelé, kteří nikdy nezaplatili členské příspěvky ZO. Ostatním buď zanikly ZO, nebo jsou přestárlí, na letošní speciálce se mohou zúčastnit soutěží, ale kdo do valné hromady klubu nedoloží zaplacení čl. příspěvků, nebo nepodá znovu přihlášku ověřenou ZO ČSCH, tomu bude bez milosti jeho členství ukončeno.(jedná se o ty co čl. příspěvky nezaplatily ZO) Na valné hromadě klubu dodá jednatel seznamy členů a pobočky je doplní. Finančně podpoříme vystavovatele našeho klubu na EV v Métách.

  3. Pobočky: Středočeská má přehlídku výletků v úvalech 10.10. Jihočeská: přehlídku výletků v Besednici v17.10. Setkání chovatelů staváků v Písku 9.-10.1.2016. Západočeská vystaví při setkání v Písku. Severočeská má speciálku 17.10. v Bohušovicích n/O. Východočeská má svoji výstavu 17.10. ve Lhotě pod Libčany. Jihomoravská má školení v Miškovicích 7.11. a setkání přátel č. staváka 14.-15.11. ve Velkých Pavlovicích. Moravskoslezská má výstavu 24.10. v Holasovicích. Vysočina měla svoji výstavu 3.-4.10 v Bohdalově.

  4. Speciálka klubu 11.-13.12.2015 v Kolíně-Štítarech, klece se budou stavět v pondělí 7.12. od 9 hodin. Byl schválen soutěžní řád a každý ho obdrží s přihláškou, šampiony je třeba ještě v budoucnu diskutovat. Posuzovatele zajistí jednatel. Ceny jako minulý rok zajistí Z. Bek.

  5. Šlechtitelský cíl- nám dodal s jednoročním zpožděním T. Sousedík poradce chovu, za což děkujeme. Škoda že se T. Sousedík omluvil a tak se nezúčastnil diskuse o tomto bodu. Po připomínkách byl šlechtitelský cíl tu doplněn, tu zestručněn a posléze schválen spolu s perokresbou bude součástí zápisu této schůze.

  6. Diskuse se dvě hodiny točila na téma oceňovací lístek E svazu, který je pro drtivou většinu z nás nepřijatelný, zejména generace mladších chovatelů, nemůže pochopit proč za své peníze nemůžeme v klubu svobodně holubařit.

  7. Závěr s přáním a důvěrou v lepší časy jsme se ve 14 hodin rozešli.


 

Na schůzi se omluvily pobočky severočeská a jihomoravská, J. Boukal (zasedání ČSCH), T. Sousedík (posuzování ve Vlašimi).


Zapsal Jiří Maček